KENT HABERLERİ

Mahalle Muhtarları’ndan, Başkan Akay’a ışıklandırma teşekkürü

Bugüne kadar Türk futboluna bir çok yetenekli futbolcular kazandıran Yenibeygücü Spor Kulübü yıllar sonra toprak sahalarında yeniden idman yapmanın mutluluğunu yaşamakta. Işıklandırmanın yetersiz olması nedeniyle uzun zamandır sahalarından uzak kalan Sarı-Kırmızılılar, Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın desteğiyle bu problemin ortadan kalkmasının ardından toprak sahada idman yaptılar.

BAŞKAN AKAY YILLARIN ÖZLEMİNE SON VERDİ

Hürriyet Mahalle Muhtarı Hıdır Koluman, Yenibey Mahalle Muhtarı İsmail Tilhe, Gülbahçe Mahalle Muhtarı Abdülgani Önen, Yenibeygucü Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, yönetim kurulu, Antrenör Cumalar Aslan ve futbolcular toprak sahalarının yeniden ışıklandırılmasını sağlayıp yıllar sonra yeniden akşam idmanı gerçekleştirmelerini sağlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay  başta olmak üzere emeği geçen ilgili birim müdürlerine ve personellerine teşekkür etti.

TOPRAK SAHAMIZDAN ÇOK YETENEKLİ FUTBOLCULAR YETİŞTİ

Türk futboluna Osman Yeşilmeşe, Ergün Teber,Lokman Atakol ve Ömer Bozan gibi çeşitli profesyonel takımlarda uzun yıllar forma giyen isimleri kazandırdıklarını belirten Hürriyet Mahalle Muhtarı Hıdır Koluman, “ Bu futbolcu kardeşlerimiz toprak sahamızda yetiştiler. Bizlerde onlarla her zaman gururlandık. Bundan sonraki hedefimiz de altyapıya daha fazla ağırlık verip profesyonel takımlara futbolcu kazandırmak. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız” diye konuştu.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.