GÜNCEL

BAŞKAN KOCAİSPİR BAKAN KURUM’U ZİYARET ETTİ

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Yüreğir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve bakanlık yatırımların görüşüldüğü ziyarette, Adana için olumlu adımlar atıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yüreğir’de devam eden kentsel dönüşüm proje ve yatırımlarını takip etmek amacıyla Ankara ziyareti gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bu kapsamda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Yüreğir’in kalkınması için hem Adana’da hem Ankara’da yoğun çaba harcayan Başkan Kocaispir, Bakan Kurum ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada; “Bakanlığımızın ilçemizde devam kentsel dönüşüm çalışmaları ve çevreci projelerimiz hakkında Sayın Bakanımızla önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Başta Şehit Erkut Akbay ve Sinanpaşa Mahallelerimizdeki kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere devam eden diğer projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Adana ve Yüreğir’imiz için olumlu adımlar atıldı. Sayın bakanımıza yakın ilgileri için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonunda Başkan Kocaispir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a hediye takdiminde bulundu.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.