KENT HABERLERİMANŞET

Adana Büyükşehir Belediyesi vatandaşın yanında

Adana Büyükşehir Belediyesi dün akşam saatlerinde Hatay’da yaşanan ve Adana’yı da sallayan 6.4 büyüklüğündeki depremden hemen sonra tüm birimlerini hızlıca seferber etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medya hesaplarından, depremde zarar gören insanlar olması ve yapılar oluşması halinde 153 Çağrı Merkezinin aranabileceğini duyurdu. 

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR VATANDAŞI KORUMAYA YÖNELİK UYARILARDA BULUNDU

Başkan Zeydan Karalar, rehavete kapılınmaması, aciliyeti bulunmaması durumunda trafiğe çıkılmaması, doğruluğundan emin olunmayan haberlerin paylaşılmaması, evlere en yakın toplanma alanlarına gidilmesi ve güvenli bir alanda bulunan vatandaşların yerlerini değiştirmeye çalışmaması uyarılarında bulundu.

BÜYÜKŞEHİRE AİT TOPLANMA ALANLARI

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplanma alanlarının; ASKİ Spor Salonu, Spor Park Yurt Mahallesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Sarıçam Ertuğrul Gazi Mahallesi Kreşi, Yamaçlı Güneşli Mahalle Merkezi, Selahattin Eyyubi Mahalle Merkezi, Akkapı Niyet Akademi, Barbaros Niyet Akademi, Beyazevler Yalçınpark Okuma Alanı, Güney Yıldızı Stadı, Karaisalı Hacı Aldatmaz Spor Salonu, Karaisalı Niyet Akademi, Yumurtalık Niyet Akademi, Karataş Kurs Merkezi, Kozan Gündüz Bakımevi , İmamoğlu Niyet Akademi olduğunu bildirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi toplanma alanlarında kalan vatandaşlara çok kısa süre içinde çorba dağıtımı da gerçekleştirdi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.