KENT HABERLERİ

BAŞKAN ERDEM HATAY’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamlarında ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit,  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamlarında  ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Erdem; “Samimi ve sevgi dolu ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Bugün Hatay’ da Belediye Başkanlarımızı ziyaretler de bulunduk. İlçemiz de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız  belediye başkanlarımızla samimi olmak ve yapacak olduklarımızı daha iyi bir şekilde yapmak. El ele vererek tüm projelerimizi duyurmak ve güzel şeylere imza atmak.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Doç. Dr. Lütfü Savaş,  Hatay’da gerçekleştirilecek olan EXPO 2021 organizasyonu, Hatay Deniz Otobüsü(HADO) ve birçok önemli projeleri Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e anlattı.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!