KENT HABERLERİ

Başkan Göger esnafın taleplerini Ankara’ya taşıdı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’e esnaf ve sanatkarların devletten talep ve beklentilerini iletti.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, gerçekleştirdiği Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Başkanvekili Mustafa Elitaş ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’i ziyaret etti.

Yoğun geçen Ankara programında, gerek yapılan oda başkanlarıyla yapılan, gerekse esnaf ziyaretleri neticesinde tespit edilen sorunlar, çözüm önerileri ve esnafların taleplerini ileten Birlik Başkanı Niyazi Göger, sorunların çözümü noktasında hükümet nezdinde destek istedi.

Başkan Niyazi Göger, “AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcımız, Bakanımız sayın Ömer Çelik, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanı sayın İsmet Yılmaz, Başkanvekili sayın Mustafa Elitaş ve İçişleri Komisyon Başkanı sayın Celalettin Güvenç’le yaptığımız görüşmeler oldukça verimli geçti. Kendilerine esnafımızın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini ilettik, desteklerini istedik. Bugüne kadar her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında olan, sorunların çözümü için bizlerden desteğini esirgemeyen Bakanımız sayın Ömer Çelik’e, sayın Mehmet Özhaseki’ye, sayın İsmet Yılmaz’a, sayın Mustafa Elitaş ve sayın Celalettin Güvenç’e ilgi, alakaları ve verdikleri destekler hasebiyle esnafım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.