SİYASET

TÜRK DEVLETİNİ BU ZİHNİYET Mİ YÖNETECEK?

Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, oy uğruna PKK terör örgütünün siyasi uzantısı, HDP’ye meşruiyet kazandırma yarışına girenleri hayretle izlediklerini dile getirdi. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Koncuk, şu ifadeler yer verdi:

İHANET SÜRECİNE SARILANLARDAN NE FARKINIZ VAR?

“Siyasi partilerin meşruiyeti Türkiye partisi olmasıyla ölçülür. Açıkça, içte ve dışta Türkiye aleyhtarı olan, Türk-Kürt ayırmadan, binlerce insanımızı şehit eden, her fırsatta bölücü PKK terör örgütünün hamiliğini yapan, Bebek katilini kutsayan bir yapı meşru sayılamaz. Türk devletini bu zihniyet mi yönetecek? Dün PKK ve onun siyasi uzantısı ile sözde çözüm, bizce ihanet sürecine sarılanlardan ne farkınız var?

BÖLÜCÜLERE BEL BAĞLAMAK HIYANET İÇİNDEKİ KİRLİ YAPILARDIR

Hangi maksatla olursa olsun, bölücü bir yapıya meşruluk kazandırmaya çalışmak, Atatürkçüyüz, vatanseveriz, Türk milliyetçisiyiz diyenlerin işi midir? Bölücülere bel bağlayarak, Türkiye ve Türk milleti için bir gelecek planlaması yapanlar, olsa olsa, Atatürk’ün ifadesi ile, gaflet, dalalet, hatta hıyanet içindeki kirli yapılardır.

Utanın!”

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.