KENT HABERLERİ

Karalar ve Boyvadaoğlu Kürkçüler köyünü ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, ittifak ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte önceki gün Kürkçüler Köyü’nde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Zeydan Karalar ve Göktürk Boyvadaoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

BOYVADAOĞLU:“KÜRKÇÜLER HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEK”

Aynı zamanda Kürkçüler köyünün ileri gelen ailelerinden Göktürk Boyvadaoğlu, Zeydan Karalar’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Başkanımıza, köyümüze bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı şahsım ve köy halkımız adına çok teşekkür ederim. Müminli mahallemizin altyapı sorunlarıtamamlandı. Göztepe mahallemizin alt yapı çalışmaları için destart verildiğini duyurdu. Başkanımızla birlikte asfalt yapılacak cadde ve sokakların yerlerinitespit ederek, ivedikleyapılması yönünde ilgili birimlere talimatverdi. Köyümüzdeki futbol sahasının eksiklerinin giderilerek tekrar Kürkçüler halkının hizmetine hazır hale getirileceğinin sözünü başkanımızdan alırken, köyümüzün iki köprü ihtiyacı olduğunu dakıymetli başkanımızla paylaştığını.” İfade etti.Boyvadaoğlu yaptığı açıklamanın devamında, “ Başkanımız ve büyükşehir belediyemizin özverili çalışmalarıyla çok kısa sürede Kürkçüler hak ettiği konuma gelecektir.” dedi.

“MAĞDURİYETLERİ BİR BİR GİDERİYORUZ”

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Karalar, “Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini ayırım gözetmeksizin bir bir gidermeye devam ediyoruz.

Her zaman Adanalıların karşısına alnı ak bir şekilde çıkacaklarını ve bunun için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Karalar, “Kürkçüler köyündeyiz. Millet ittifakımızın çok değerli İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğluile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızla birlikte hasbihal edip, halkımızın yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerine şahit olduk. İnanın halkımızın bu mutluluğuna şahit olmak, bizlere yorgunluğumuzu unutturuyor. İnşallah, gerek merkezde, gerekse kırsalda bütün mahallelerimizin mağduriyetlerini bir bir gidereceğiz.” şeklinde konuştu.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.