KENT HABERLERİ

Seyhan’ın, kadın atletleri İzmir’de fırtına gibi esti

Seyhan Belediyespor Kulübü, atletizm sporunda başarıya doymuyor. Kadın atletizm takımı İzmir’de gerçekleşen Birinci Lig müsabakalarında fırtına gibi esti. 12 takım arasında başarılı bir performans sergileyen Mavi-Beyazlılar ilk sırada yer alarak finallere adını yazdırdı.

Spor Toto Edip Akarsu Birinci Lig müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu İzmir Seha Aksoy Atletizm Pisti’nde gerçekleşti.  İlimizi temsil eden tek kulüp olan Seyhan Belediyespor, kadınlarda genel toplamda 188 puan toplayarak büyük bir farkla ilk sırada yer alıp küçümsenmeyecek bir başarının daha altına imza attı.

BAŞKAN AKAY, “KADIN ATLETİZM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, “Atletizm sporuna verdiğimiz önemin karşılığını almak bizleri son derece mutlu etmektedir. 2021 yılına çok hızlı bir giriş yaptık. Kadın atletizm takımımızı İzmir’de gerçekleşen Birinci Lig müsabakalarında güçlü rakipleri karşısında aldığı birincilikten dolayı kutluyorum. Ağustos ayında gerçekleşecek olan finallerde de başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum” dedi.

FİNALLERE KALAN 8 TAKIM

21-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek final müsabakalarında, Adana Seyhan Belediyespor, Kocaeli Darıca  Belediyespor, Trabzon Karayolları, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Mersin Amatör Atletizm, İzmit Belediyespor, Tokat Anadolu Gençlik, Eskişehir Sivrihisar Spor Kulübü sporcuları şampiyonluk için mücadele edecek

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.