KENT HABERLERİ

Türkeş Filik Ramazan Bayramı Mesajı

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda;

Kardeşlik hukukumuzun pekiştiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bizleri Mübarek Ramazan Bayramına kavuşturan Yüce Rabbime hamd olsun.

Bayramlar küskünlerin barıştığı, kardeşlik ortamının tesis edildiği, fitre vasıtasıyla yardımlaşma duygularının arttığı nadir günlerdendir. Ümidim odur ki bu duyguların sadece bayramlarla sınırlandırılmayarak tüm yıla hatta bir ömre sığdırılmasıdır.

İçinde bulunduğumuz mübarek günlerde; Covid-19 illetinden tüm insanlığın en kısa sürede kurtulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kıymetli hemşerilerimizin sosyal mesafe kurallarına uyarak ramazan bayramı ile ilgili dini vecibelerini yerine getirmelerini rica ediyorum.

DEVLET’in milleti ile birlikte; Gerek ekonomik, gerek askeri, gerekse sosyal yönden daha da gelişmiş bir Türkiye’de nice bayramlara kavuşması ümidiyle; bizlerin, huzurlu bir bayram geçirmemiz için, evlerinden, ailelerinden uzakta görevi başında olan güvenlik güçlerimiz ile vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere milletimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.