KENT HABERLERİ

M1 ADANA’DA ORMAN HAFTASINDA ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIMI

M1 Adana AVM’nin her yıl etkinlikler ile kutladığı “Dünya Ormancılık Günü” nde bu yılda Adana Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile halka binlerce ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. 21-26 Mart Orman haftası için düzenlenen “Fotoğraf Sergisi” ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve beğeni aldı.

M1 Adana Alışveriş Merkezi  “21 MART DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ”  ve “21-26 MART ORMAN HAFTASI” nı anlamlı etkinlikler ile kutladı. Adana Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile 21 Mart günü halka binlerce ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Adana Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, Ağaçlandırma Şube Müdürü İlhan Köse, Fidanlık Müdürü Yalçın Serikler’inde hazır bulunduğu etkinlikte Fidanlık Müdürlüğü personeli tarafından yaklaşık 3 bin adet defne, biberiye, kara servi, mavi servi fidanları ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer ;Görevlerinin ormanları  korumak, geliştirmek ve sürdürülebilir bir şekilde işletmek olduğunu belirterek : “Fidan dikerek, orman tesis ederek, halkın ağaç ve orman sevgisi yanında çevre bilincini arttırmaya yönelik faaliyetlerimizin halkımız tarafından ilgi görmesi bizi memnun ediyor. Yıllardır M1 Adana AVM ile işbirliği yaparak geniş kitlelere bu anlamlı günde ulaşarak Orman ve Çevre Sevgisi bilincini aşılamaya çalışıyoruz. M1 Adana yönetimine verdikleri destek ve işbirliği için teşekkür ederiz.” Dedi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “Böyle güzel ve anlamlı  bir etkinlikte ev sahipliği yapmamıza fırsat veren Adana Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Ormanlarımızın arttırılması geliştirilmesi ve korunması için M1 Adana AVM yönetimi olarak her zaman üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Tüm halkımızın 21 Marta Dünya Ormancılık Gününü ve Orman Haftasını kutluyoruz” dedi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!