MAHİYE MORGÜL

      2.İsrail Devleti Kafkaslarda Kurulacak Diyen

 

Son günlerde internet kanallarında sıkça konuşan ve konuşturulan Kazım Yurdakul ne anlatıyor?

Kırım-Karadağ arasında yeni bir İsrail devleti kurulacağını söylüyor. Gerekçesini anlatıyor; iki Yahudi grubu olarak bilinen Musevilerle Hazar Yahudileri arasında anlaşmazlık çıkmış, İsrail bu yüzden karışmış, İsrail’in kurucusu olan Hazar Yahudileri kendilerine yeni bir toprak seçmişler, Ukrayna’dan Karabağ’a kadar… Hımmm!

Kimdir diye aradığımda karşıma “Şu sıra Danışma Kurulu Başkanıdır” notu çıktı.

Danışma kurulu nedir diye aradığımda karşıma Adalet Bakanlığına ait Denetimli Serbestlik Hizmetleri çıktı.

https://cte.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/danisma-kurulu

Danışma Kurulu Başkanı meğerse Adalet Bakanının da danışmanı oluyormuş. İzlediğim programlarında bu kimliğinden hiç söz edilmiyordu. Görev tanımlamasında şöyle diyor:

“Danışma Kurulu; denetimli serbestlik, yardım ve koruma hizmetlerine ilişkin olarak danışma organı niteliğinde görev yapmaktadır. Danışma Kurulunun başkanı Bakan Yardımcısıdır.”Yani Bekir Bozdağ’ın yardımcısıdır.

Sonra, Danışma Kurulunda kimler var, kimlere başkanlık ediyor diye bir başlık gördüm, of aman Allah!

Danışma Kurulu Üyeleri

  1. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü,
  2. Adalet Bakanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü,
  3. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü,
  4. Türkiye Barolar Birliğinin görevlendireceği bir temsilci,
  5. Yükseköğretim Kurulunca görevlendirilecek, üniversitelerin hukuk fakültelerinin ceza ve ceza usul hukuku ana bilim dalından bir, sosyal hizmetler yüksekokulu veya bölümünden bir, fakültelerin sosyoloji ve psikoloji bölümlerinden birer profesör veya doçent unvanına sahip, öncelikle bu Kanunun içerdiği konularda çalışmaları bulunan öğretim üyesi,
  6. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü,
  7. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü,
  8. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü,
  9. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü,
  10. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü,
  11. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü,
  12. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü,
  13. Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün asayişten sorumlu genel müdür yardımcısı veya daire başkanı,
  14. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden bir temsilci,
  15. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonundan bir temsilci,
  16. Denetimli Serbestlik Daire Başkanı.

 

Bu kadar önemli görevleri olan makamların hepsi tek kendisine bağlı olursa insan ekranlara çıkıp gelişigüzel veya görev dışı konularda konuşabilir mi? Çok şaşırdım.

Dün akşam canlı yayına katıldığı programda Erdoğan’ı beğendiğini ama AKP’yi beğenmediğini söyledi. Bu çelişik bir durum değil mi?

Bir de Berat TV de Derin Millet programları var. Beyaz TV’ye çıkıyor. Asil Kan ve Kut adlı kitapları var. Program adları da ilginç:

“200 yıllık planı başlatıyoruz. Hepsi Türkiye’ye katılacak.”

“2023’te Devleti Kurtaracağız. 2000 Yıllık Kadim Devlet Geri Döndü”

“ABD Avrupa’dan Atılacak.” Bin Yıllık Dönüşümün Ortasındayız.

“NATO Masadan Atılıyor, Türkiye Başrolde.”

Bu kişinin son programını dün akşam izledim. Emrah İriç ile Figen Avcıoğlu soruyordu. Çok uzun sürdü. Arkasındaki bayrak dikkatimi çekti; yeni Türk Dünyası bayrağı yapmış, ama mavi beyaz! Biliyoruz ki Mavi Beyaz renklerde bize sunulan hiçbir bayrak gerçek Türk bayrağı değildir, İsrailoğulların egemenliğindeki ülkelere böyle bayrak koyarlar.

Bayrakta ortadan sağa doğru Türk Devletleri yazısı okunurken, ortadan sola doğru asimetrik bir durum var, Organisation… yazısı baş döndürüyor, harfler baş aşağı yazılmış. HAARP silahıyla yazılmıştır, kesin, asimetrik kaotik bir durum var.

Bayrağı görmek isteyenlere link veriyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=ngrwE_Dg-Uo

Yurdakul’u dinlerken Amerika batacak dediği zaman sevineceksiniz, ama bilmelisiniz ki bu kişinin desteklediği İngiliz Kraliyet ailesi, yani Rodchild (Hazar Yahudi tayfası), yani Küresel tek devlet projesinin büyük şeytanları ABD’yi de dizayn ediyor. Bir başka kanalda İngiliz kraliyet ailesinde sünnetli olanlar var diye duyarsanız şaşırmayın, Hazar Yahudi tayfası bizimle aynı kültürel geçmişe sahip oldukları için, Romalıların Pagan dediği bizim Ay İnanışlı Mitra dinimizdeki gibi onlar da sünnet olurlar. Bizden farkı bebek üç günlükken sünnet edilir. Bunu gizli Müslüman diye bizim önümüze getirenler olur, aman ha!

Bu linkteki program canlı yayındı ve ben sohbet bölümüne katılıp “Kafkaslarda 2.İsrail devleti kurarsanız Dağıstan 2.Filistin Olur” diye yazmıştım, benimki yayından sonra silindi. Oysa Derin Millet videosunda bunu bizzat söylemişti. Kırım’dan Karabağ’a kadar harita çizmişti. Yukarıdaki linkin 24.05 dakikasında tekraren Zelenski’nin ağzından bu düşüncesini veriyor. Zelenski demiş ki:

“Bütün hedefimiz Büyük İsrail’i burada kurmak. Nasıl olacak diye soranlara diyor ki, İsrail’de karışıklık çıkartırız, insanları buraya kaçırtırız.”

Yaaaa… İtiraftır bu. Malüm Kraliçenin kuzeni Hitler de Ukraynalı Hazar Yahudilerini öyle kaçırtmıştı Filistin topraklarına. Burda noktayı koyalım.

Kazım Yurdakul iyi hatip, Mitridate’nin Oğuz Kağan olduğunu biliyor, Kırım valisi olan hain oğlunun Kırım Yahudi bankerleriyle işbirliği etmesiyle intihar ettiğini de biliyordur. Ama onun soyundan ROD (Kızıl) CHİLD (Oğulları) adını kullandıklarını da bilmesi lazım.

2 bin yıl sonra, şimdi tarih bir kere daha ters yüz edilmekteyken, “Hepimiz Oğuz Dinliyiz” demeyi hangi akla hizmet için söylüyor ve Türk devletleri bayrağını hangi akla hizmet için mavileştiriyor? Çok basit, Haarp sanatı ile Haarp! Bakın Türk ve İslam sembollerimize, son 50 yılda neler değiştirildi, görün efendim.

Milat ilan ederek tarihten silme cezası verdikleri Mete Oğuz’un torunu biziz diye ortaya çıkan ikiyüzlülere kanmayalım.

Bakın, dünyanın en mükemmel uçağını yapıyoruz diye uçuyoruz, ama mühendislik bizden parası İngiltere’den, bunu bilmiyoruz. İngiltere’de çoktandır mühendis yetişmiyor. Parayı veren düdüğü çalar. Bizi şişirip pohpohlayıp koçbaşı gibi kullanırlar, kendileri dünyanın efendisi olurlar. Bana Kanuni dönemini hatırlatıyor. Türk dünyasını karanlık günler bekliyor.

Bu yazımı dağıttıktan sonra arkasındaki mavi bayrakta bir ayrıntı daha gördüm.

Mavi bayrakta hilal de ters, aşağı bakıyor!

Aşağı bakan Hilal!in anlamı ESİR TÜRK  demektir!!!

Hilal şeklindeki KIRIM’ın antik coğrafi adı TORC’dur, yani TURK. İlk o antik haritada Turk adı geçer.

Mavi bayraklı Göktürk devleti dahil… Maliyesini borçlandırarak ele geçiren Yahudi tefeciler o ülkenin rengini maviye çevirir.

Oğuzlu bayrağımızda Kırmızı zemin üzerinde sarı-ay yıldız, yıldızımız şems yani sekiz ışıklı gezegen sembollüdür. Hep dışarıdan gelip sembollerimizle oynadıkları için kafalar bulanıklaştı, insanımız kendini tanıyamaz hale geldi.

Değerli kalem arkadaşım Dr.Aytekin Ertuğrul  bir yorum gönderdi, bana katkı verdi. Diyor ki:

“Birinci Cihan Savaşının niçin yapıldığını bir Yahudi büyüğü Rothschild şöyle açıklıyor. Birinci Dünya savaşı, Osmanlı İmparatorluğunu dağıtmak, Osmanlı İmparatorluğunu parçalayarak Ortadoğu’daki petrol yataklarını ele geçirmek ve İsrail Devletinin yolunu açmak için çıkarılmıştı.  

Gelelim Türkiye’nin son 22 yılına. Son 22 yılın tüm bütçeleri açıktır. Son 5 yılın bütçeleri ise büsbütün açıktır. 2022 mali yılının 278 Milyar açığı kesmedi bir de 880 Milyar ek bütçe çıkarıldı. İşte son yılın bütçe açıkları: 

İşte son 5 yılın bütçe açıkları:  

2019  yılı bütçe açığı 81 Milyar      

2020 yılı bütçe açığı 139 milyar     

2021 yılı bütçe açığı 265 Milyar     

2022 yılı bütçe açığı 278  Milyar ve en önemlisi      

2022 yılı ek bütçesi açığı 880 Milyar    

TOPLAM: 1643 Milyar TL    

2023 Bütçesi TBMM de kabul edilmiştir. 660 Milyar açıktır.  

Bu rakama onu da ekleyelim. 1643+660=2303     

Bu kadar açık bütçelerle Atatürk’ün ve ismet İnönü’nün söyledikleri gerçekleşir,   

Atatürk’e göre bağımsızlık elden gider.  

İsmet İnönü’ye göre de Türk Milleti tam manasıyla iflas eder.  

Siz kendi içinizde  seri halde açık bütçeler yaparak bağımsızlığınızı hızla kaybediyorsunuz. Eloğlu zaten bunu bekliyor. Senin paranı sana ( TBMM) ne ezdirerek seni eziyor.” 

 

8.4.2023

 

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.