RİFAT SERDAROĞLUZOR YAZI

01 NİSAN 2024 YAZISI


(Mesela Dedik!)
Ey muhalefet partileri! Ne oldu şimdi? Memnun musunuz? Kişisel hırslarınızı tatmin ettiniz mi? Başta İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Mersin gibi Büyükşehirleri (AKP-MHP-HÜDA PAR-YRP-DEM) “Şeriat İttifakına” teslim ettiniz! Başınız göğe erdi mi?
Eee ya ne yapsaydık, CHP’ye mi oy verseydik mi diyorsunuz?
Bu cümleyi söylemeye hiçbirinizin hakkı yok.
Hepiniz teker-teker CHP ile görüştünüz veya ittifak teklif ettiniz!
Eğer CHP, sizlere birer Belediye verseydi, CHP’ye teslim olmayacak mıydınız?
CHP’den Belediye alamayınca, aç mı kaldınız da ihanete kalkıyorsunuz!
Bırakın! Çocuk mu kandırıyorsunuz, yoksa Türk Milletini salak mı sanıyorsunuz?
Bir defa konu CHP değil. Sizler bunu bile anlamamışsınız. Konumuz;
Tam Bağımsız Demokratik Laik Cumhuriyet mi, Federe Siyasal Ümmet mi?
Türklerin Ulus Devleti mi, Ortadoğu’nun köle, Çadır Devleti mi?
Atatürk ilke ve devrimleri mi, uydurulmuş İslam’ın Şeriat kuralları mı?
Sizlerin küçücük maddi-siyasi çıkarlarınız için, Türk Milletinin geleceğini harcadığınızın farkında mısınız? Hangi tıynetteki bir Genel Başkan, Atatürk Türkiye’sine bilerek ihanet edip, utanmadan Türk Milletinin huzuruna çıkabilir? Anlatmamı ister misiniz?
-Oturduğu masaya “Kumar Masası” deyip, masanın tam ortasına pisleyip kalktıktan üç gün sonra yine aynı masaya oturan kişi, bu ihaneti yapar!
Türk Devletinin tapularından olan MONTRÖ Antlaşmasına sahip çıkan 104
E. Amirale “ZEVZEK” diyen, Milletvekili sıralarını para ile satan, dürüst MV’ni partiden atan, Bahçeli’nin DİLBER’inden daha iyi kıvırtan kişi bu ihaneti rahatça yapar ve inanın, kılı bile kıpırdamaz!
-Haram servetin üzerine oturmuş, Adnan Oktar’ın ve Kediciklerinin müridi, yalancı din taciri kişi bu ihaneti yapar!
-Poposunu tüm ülkenin gördüğü, onu var eden CHP’den yüz bulamayınca anında karşısında yer alan kişi, bu ihaneti güle oynaya yapar!
-Türkiye’nin Said-i Nursi gibi bir öndere ihtiyacı vardır diyen, parti çalışanlarına aylardır maaş ödemeyen, kendisinden çok önceleri satın alınan parti binalarını utanmadan satan kişi bu ihaneti yapar!
-Sivas’ta 35 canımızın yakılarak öldürülmesini, makam odasından seyreden ve insanları yakan canilerin savunmalarında en önde rol alan biri, bu ihaneti yapar!
-Sığınmacıları başımıza bela eden, Çözüm süreci dedikleri ihanet süreci sırasında Askerimizi-Polisimizi- kundaktaki bebelerimizi öldürenleri Habur’da davul zurna ile karşılatan, 17/25 Hırsızlık-Rüşvet olayını aklayan biri ve Erdoğan’ın deyişiyle Halkbank’ı soyan gibi biri bu ihaneti yapar!
-Tekeden süt çıkar Erdoğan’dan CB çıkmaz diyen, Erdoğan “Kandil Uşağıdır-Hazine Soyguncusudur” deyip, koluna mafya babalarını takan titrek kişi bu ihaneti yapar!
-Kiralık adamını Türk Devletinin başına Cumhurbaşkanı Adayı yaparak Türk Milliyetçilerini aldatan, adamı yüz milyonlarca lira mülk alınca, dili tutulan susan, gerçeği açıklamayan kişi bu ihaneti yapar!
Aziz Türk Milleti;
Ne bitmeyen çilen varmış senin? 22 yıldır “Organize Suç Örgütü” gibi çalışan AKP’den çektin, şimdi de, muhalefet partilerinden çekiyorsun!
Şu gerçeği sakın unutma!
Hiçbir siyasetçi, makamı ve mevkii ne olursa olsun, geleceğinle oynayamaz.
Oynamaya kalkan şaklabanları, kahredici şamarınla çarpacaksın!
Sen ayağa kalkacaksın, “Siz kim oluyorsunuz bre gafiller” diye bağıracaksın ki, hamam böceği kılıklı hainler geldikleri yere kaçsınlar.
Buradan herkese akıllarını başlarına almalarını, bir daha düşünmelerini rica ediyorum. Bizi seçimlerden sonra halkımıza böyle bir yazı sunmak zorunda bırakmayın lütfen. Yoksa ülkenin dört bir yanında bu ve benzeri yazılar ve konuşmacılar karşınıza çıkacaktır.
Ülkemiz, Taliban benzeri yobazların eline geçerse, partiniz olsa ne olur, olmasa ne olur? Batsın partileriniz!
Sağlık ve başarı dileklerimle

08 Şubat 2024

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.