Genel

T.C.’nin Devlet Yetkililerine Önemli Çağrı, Gladyodan Hesap Sor.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin İçİçişleri Bakanlığı’nı, TSK’ni,  MİT’ini, Jandarma Genel Komutanlığını ve Polis Teşkilatı’nı ve TC’nin Savcılarını son 40 yıldır Türkiye’de Gladyo’nun işlediği cinayetlerle ilgili göreve çağırıyorum.
Burada, 
Necip Hablemitoğlu, Kaşif Kozinoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı ( bu ikisi konuşacaktı büyük bir ihtimalle), Behçet Oktay, Gaffar Okkan, Cem Ersever, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı,Hırant Dink, Tarık Ümit’de dahil bir çok cinayeti, bugünkü verilere bakarsanız Gladyo’nun işlediğinin ortada olduğu gözüküyor.
Necip Hablemitoğlu cinayeti konusu derinleştirildiğinde, bir çok dosyanın bu bakımdan da birleştirileceği ortadadır. 
Bunun içinde açık kaynaktaki veriler bile, TC de işlenen son 40 yıllık cinayetlerin, Türk kamuoyunu bu cinayetlerden yola çıkarak algı operasyonları ile ve özellikle medyadaki adamları vasıtasıylan yapılan yönlendirmeler ile ve birilerini Siyasi Partilerin Başkanı ve yöneticisi yapmak ile, Kamu Kurum ve kuruluşlarına bürokrat, STK’lara, Meslek Odalarına, Sendikalara yönetici olarak, TBMM’ ne Milletvekili ve Bakan olarak yerleştirmelerinin şekillendirildiğinin karanlık tarihi olarak karşımıza çıktığını göstermektedir.
Bu durumda, TC’nin yukarda bahsi geçen bu kurumları, hem kendi personelinin katillerini ortaya çıkartmak hemde TC’nin Gladyo tarafından işlenen cinayetlerle bugüne kadar dizayn edilmesinden hesap sormak amacıyla harekete geçmelidir. 
Düşünen ve sorumluluk taşıyan bir Türk olarak bu çağrımın ciddiye alınarak bu konuda işlem yapılmasını kurumlarınızdan önemle talep ve rica ediyorum.Saygılarımla

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!