MANŞETSİYASİ PARTİLER

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AÇIKLANDI

  Yeniden Refah Partisi’nin milletvekili aday listelerini yasal süre içerisinde YSK’ya teslim etmesinin ardından konuşan İl Başkanı Selahattin Baysal; “Milli Görüş’ün temsilcilerine yakışan yer Meclis’tir. Yeniden Refah Partisi olarak tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Allah’ın izni ile yeniden Milli Görüş’ü Meclis’te temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

  1. Dönem Milletvekili Genel Seçimine kendi logosu ve adayları ile girecek olan Yeniden Refah Partisi milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı M. Fatih Erbakan İstanbul 2. Bölge 1. Sıradan adaylığını koyarken Meclis’e 15 vekil gönderecek Adana’da ilk sırayı İl Başkanı Selahattin Baysal aldı.

Listelerin teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Başkan Baysal; 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere Milli Görüş’ün temsilcisi olarak katılacaklarını vurgulayarak; “Kendi adaylarımız ve kendi logomuz ile seçimlere gireceğiz. Milletimizin teveccühü ile şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Baysal; “Milletimizin sesine ses olacak kadrolarla ilkeli siyaset anlayışımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin bir numaralı kenti olan Adana’nın mecliste en güzel şekilde temsil edilebilmesi, bu güzel şehrin yeniden hak ettiği değere kavuşabilmesi için tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Genci ile yaşlısı ile, kadını ile erkeği ile bu milleti Meclis’te en iyi biz temsil ederiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili adayları şu isimlerden oluştu;

  1. Selahattin BAYSAL
  2. Erdem GÜMÜŞ
  3. Serdal SÜNDÜK
  4. Abdullah ABACI
  5. Mustafa BOZKURT
  6. Volkan ÇEVİK
  7. Ufuk ÇINGIRLAR
  8. Mustafa YETER
  9. Mustafa GELDİ
  10. Yusuf AKTÜRK
  11. İbrahim KÖSE
  12. İlhan TÜMENCİ
  13. Salih PARLAR
  14. İsmail ERDOĞAN
  15. Yusuf AYAZ

 

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!