Orta KuşakSOSYAL YAŞAM

TÜRKAV ADANA İL BAŞKANLIĞI’NA OĞUZHAN BAYKUŞ ATANDI!

Adana TÜRKAV İl Başkanlığına Oğuzhan Baykuş atandı. Ataması yapıldıktan sonra ziyaretçi akınına uğrayan Baykuş, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Adana TÜRKAV İl Başkanlığında yapılan atama töreni sonunda bir açıklama yapan Baykuş, ebediyete uğurladığımız merhum Sefa Özer’in yönetiminde daha önce başkan yardımcısı olarak görev aldığını  belirterek n “Kamuda çalışan Türk Milliyetçileri olarak devletimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya, elimizi taşın altına koymaya ve bu yüksek ideal uğruna gecemizi gündüz etmeye hazırız” dedi.

TÜRKAV İl Başkanı Baykuş, Adana’da Kamu’da çalışanların sorunlarını her platformda gündeme getireceklerinin altını çizerek, “Elbette yolumuz çetin bunun bilincindeyiz, bunu başarmak için yılmadan çalışacağız. Bizleri bu göreve getirenleri mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

Baykuş  “TÜRKAV Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz beyefendinin takdirleriyle TÜRKAV Adana İl Başkanı olarak atanmış olduğunu ifade ederek,” Bize inanan ve güvenip bu göreve layık gören başta TÜRKAV Genel Başkanımız Sn. Ebubekir Korkmaz’a, MHP Adana Milletvekilimiz, MYK Üyemiz Sn. Muharrem Varlı’ya, MHP Adana  İl başkanımız Sn. Bünyamin Avcı’ya teşekkür ederim. Bu görevi şahsım, yönetimim ve üyelerimizle layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın, Allah hayırlı uğurlu eylesin, birliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Atama törenine Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Buyruk, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı  Mükremin Kara, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Sarıçam  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı  Savaş Ağça, Telekom Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürü Fatih Kurt, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Türkiye Kent Konseyleri Birliği 10. Dönem BaşkanıEkrem Aslan, MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı  Alparslan Karaca , Mersin Kamusen İl Temsilcisi Metin Ercan, Adana Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Ceyhan TÜRKAV Başkanı  Beytullah Güner, önceki dönem TÜRKAV Kozan Şube Başkanı Kürşad Sedefoğlu, Türk Eğitim-Sen Üniversite Şube Başkanı  Prof.Dr. Haşim Akça, Türk Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanı  Ali Uçar Atik, Türk Eğitim-Sen 4 Nolu Şube Başkanı Nihat Temelli ve çok sayında davetli katıldı.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.