EĞİTİM ÖĞRETİMMANŞET

Anadolu’nun İlk Astroloji Akademisinde eğitimler Eylül ayında başlıyor

Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi Yeni Sezona Hazır

Adana’da, bilim ve maneviyatın senteziyle şifa dağıtmak için yola çıkan Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi’nde Eylül ayı itibariyle yeni eğitimler başlıyor. Adı Bilgelik Tanrıçası Minerva’dan esinlenerek kurulan ve bölgede büyük ilgi gören Minerva Emine Gücek Astroloji Akademisi yeni dönemde de yine birçok alanda eğitim verecek.

Araştırmacı-Yazar, Eğitimci ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek öncülüğünde kurulan ve kısa zamanda adını birçok platformda duyuran akademide kişisel-kurumsal danışmanlık hizmetinin yanı sıra Astroloji, Ezoterizm ve Semboller, Astrotarot ve daha birçok alanda eğitim veriliyor. Astro Tematik, Astro Teolojik seyahatlerin yanı sıra değerli taşlar ve kişilerin doğum haritalarına yönelik özel olarak hazırlanan kişisel ürünler de büyük ilgi görüyor. 

Bitkiler Astroloji Mitoloji, Tıbbi Astroloji, Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa kitaplarının yazarı, Araştırmacı Yazar ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek, “Bölgede ilk olan Akademimiz kısa zamanda birçok ilke imza attı. Astroloji bir ilim ve bu ilim hayatın her alanını etkileyebilecek güce sahip. Yeni dönemde de mevcut eğitimlerimizin yanı sıra yeni eğitimlerimizle de hizmet vermeye devam edeceğiz. Astroloji eğitimlerimizin yanı sıra koçluk eğitimleri, Aile Dizimi, NLP, Regresyon, Bilinçaltı Çalışmaları, Feng-Shui, Kozmik Enerji seansları da düzenleyeceğiz” dedi.

EĞİTİMLER YÜZ YÜZE VE ONLİNE

Minerva Emine Gücek Astroloji Akademi’de eğitimler dijital platformda ve yüz yüze olarak gerçekleşecek. Uluslararası belgelendirmesi olan akademide astroloji eğitimlerinin bitiminde öğrencilere Cardcert Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartları verilecek. Yüz yüze eğitimler Cemalpaşa Mahallesi, Vali Yolu Caddesi, Menemencioğlu Apartmanı A Blok 17/2, 01120 Seyhan/Adana adresinde verilecek.

Eğitimlerle alakalı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0507 637 87 36 nolu telefondan irtibata geçilebilecek. 

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.