MANŞETSİYASET

EGM’den Canan Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusu

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kolluk kuvvetlerine yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
EGM’den yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile polis ve jandarmaya ‘hakaret ettiği’ belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
“Türk polisine ve Türk jandarmasına hakaret etmek için fırsat kollayan Kaftancıoğlu, asla gerçek olmayan ve kendisi tarafından uydurulan bir isnat ve iftira üzerinden seçimin güvenliğini sağlayan kahraman polisimiz ve kahraman jandarmamızı hedef aldı ve yüzüne tükürülmesi gerektiği alçaklığında bulundu. Kaftancıoğlu’nun ifadeleri, algı operasyonu yaratmaya yönelik düpedüz bir yalandır. Bu yalan, iftira ve hakareti kabul etmiyoruz müfterinin kendisine iade ediyoruz.
Yüzüne tükürülmesi gereken Kaftancıoğlu’nun ifade ettiği gibi kahraman polisimiz ve kahraman jandarmamız değil kendisinin kol kola gezdiği, yakın dostluk kurduğu terör örgütleridir. İftiraları ve yalanları nedeniyle Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.”
Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.