SİYASET

“Şampiyon Adana Demirspor’u yürekten kutlarım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, TFF Süper Lige yükselen şampiyon Adana Demirspor’u kutladı.
26 yıl aradan sonra Süper Lig’de mücadele edecek olmanın haklı gururunu yaşayan ve Adana’yı büyük sevince boğan Mavi-Lacivertli camiaya teşekkür eden Dr. Şevkin, tarihi başarılarla dolu takımın cefakar-vefakar taraftarının şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini kaydetti.
Mavi-Şimşeklerin son maçında Menemenspor’u güzel bir oyun ve farklı skorla mağlup ettiğine işaret eden Dr. Şevkin, “Kentimizin iki güzide futbol kulübünden biri olan Adana Demirspor’un süper ligde mücadele edecek olması Adana açısından büyük önem taşıyor. Adanamız gerek sosyal gerekse ekonomik olarak yeni sezonda farklı ve olumlu bir atmosfer yaşayacak. Bizlere bu sevinci yaşatan tüm ekibi yürekten kutluyor, Adanaspor’un da yeni sezonda Adana Demirspor’la birlikte Süper Lig’de mücadele etmesini diliyorum” diye konuştu.
Dr. Şevkin, Süper Lig ve 1. Lig’de yeni sezon başlamadan önce Covid-19 salgınının tamamen sona ermesini ümit ettiğini, taraftarların Adana Demirspor ve Adanaspor’u stadyumda canla başla desteklemesini dilediğini sözlerine ekledi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!