BÖLGE HABERLERİMANŞET

Ceyhan’da Zeytin ve Zeytinyağı Festivali

   Ceyhan Belediyesi, Ceyhanlı üreticinin el emeği göz nuru ürününü dünyaya tanıtacak. Ceyhan’ın zeytinyağını, coğrafi işaretle taçlandırmanın gururunu paylaşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali düzenleyeceklerini bildirdi.

   Ceyhan’da 18-19 Kasım 2023 Cumartesi-Pazar günü Ceyhan Cumhuriyet Meydanı’nda (Kaymakamlık önü) gerçekleşecek Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, ilçeye, Adana’ya ve Türkiye’ye ayrı bir hava katacak.
Ceyhan’da  tarımsal üretimin en önemli örneklerinin sunulduğunu kaydeden Başkan Hülya Erdem, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne tüm komşularını, Adanalıları ve basın mensuplarını davet etti.

   Neşeli ve heyecanlı etkinliklerle dolu festivalde bir araya gelip güzel zaman geçirmek için sabırsızlandıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Ceyhan’da üreticilerimizin yanındayız. İlçemize büyük değer katan zeytinyağımızın coğrafi işaret belgesini aldık. Ceyhan’da üretilen zeytinlerimizin ve zeytinyağımızın lezzetini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Bu anlamlı festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!