SİYASİ PARTİLER

Çukurova’da Değişim Başladı

Mustafa Sarıgül Başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi ilçe kongrelerine başladı. Yeni kurulan partinin genel merkezi tarafından partinin kurucu il başkanları belirlenmeye başlamasının ardından ilçe başkanları da belli oluyor. Bu kapsamda Türkiye Değişim Partisi Çukurova ilçe Başkanlığı için kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede tüm üyelerin oyunu alan Hakan Akın ilçe başkanlığına getirildi.
Türkiye Değişim Partisi Adana İl başkanı Hakan Malgaf, yaptığı açıklama da ilçe başkanı Akın’a hayırlı olsun diyerek, “Türkiye Değisim Partisi Adana İl Teşkilatı Olarak Çukurova İlçe kongremizi yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Çukurova ilçe başkanımız sayın Hakan Akın’a hayırlı olsun. Başarıları daim olsun. Çukurova ilçe teşkilatımızın yolu açık olsun. Tüm yönetimine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Çukurova’da değişim başladı” dedi.
 
Türkiye Değişim Partisi Çukurova İlçe Başkanı Hakan Akın, Türkiye’nin ve Adana’nın değişime ihtiyacı olduğunu belirterek, tüm Adanalıları yeni bir Türkiye için değişime davet ettiklerini söyledi. Türkiye genelinde ve Adana’da partilerine yoğun bir ilgi olduğunu vurgulayan Akın, “Genel Başkanımız geçtiğimiz gün başka bir ilde vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Halkımız Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah Türkiye’de olduğu gibi Adana’da ve Çukurova’da değişim başlayacaktır.”dedi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.