Genel

RAKAMI BULDUK DİYE “ MECLİSTE” ANAYASA DEĞİŞTİRMEK TÜRK MİLLET VE DEVLETİNİ YOK ETMEYE YÖNELİK BİR EYLEMDİR.

 

Kurucu Meclis olmayan şimdiki bu “Meclis” , 360 rakamıyla, Anayasayı değiştirip, Kurucu Meclis Anayasa’sının ilk dört ve 66 . Maddelerini, değiştirmek için rakamı yakalıdık diye değiştirmeye kalkarsa, o zaman bu Türk Milleti’nin ve devletinin canına kast demektir ve millet ve devleti yok etmeye yönelik aşağılık ve şerefsizce bir eylem demektir.

Bu, hiç bir hakları ve hukukları olmadığı halde bu değiştirmeye teşebbüs etme eylemi, bu hainler tarafından yapıldığı veya yapılmaya teşebbüs edildiği taktirde, bunun adı: Türk Milletinin, bu emperyalizmin işbirlikçisi, iç düşman olan bedbaht ve hainlere karşı, silahla direnişi başlatmasına ve buna kalkışanları Türk topraklarına ebediyen gömmesine davet demektir.
Hadlerini bilmemeleri durumunda Millet tabiki Anayasal ve töreye uygun olarak bu hain ve şerefsiz teşebbüse karşı silahla karşılık verecektir.
Ve bu tür karşılık verme Türk Milletinin, Türk Anayasasından ve Türk töresinden gelen temel bir görevi ve temel bir hakkıdır.
Çünkü bu gibi durumda bu hainliğe karşı silahla karşılık verme Türk Anayasa’sını korumak, Türk Millet ve Devletini korumak ve kollamak demektir.!

Yani demem şu ki; Türk Millet ve Devletini yok etmeye kalkan, canına ve kanına susayan önce iyi düşünüp taşınsın ve beri gelsin!

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.