Orta KuşakSOSYAL YAŞAM

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, ÇGC’de basın toplantısı düzenledi

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen basın toplantısında, Aralık ayında Ankara’da yapılacak olan ‘Adana Tanıtım Günleri’ etkinliği hakkında Adana basınını bilgilendirdi.

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen basın toplantısında, Aralık ayında Ankara’da yapılacak olan ‘Adana Tanıtım Günleri’ etkinliği hakkında Adana basınını bilgilendirdi. 8-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA ANKARA’DA YAPILACAK Dernek yetkilileri; Adana Valiliğinin ve kamu kurumlarının da desteklediği, 8-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Altınpark) yapılacak olan ‘Adana Tanıtım Günleri’ etkinliğinin Adana’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını, bundan dolayı hassas ve yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

ADANA VALİLİĞİ VE KAMU KURUMLARI DESTEKLİYOR

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yunus Sakarya; Adana Valiliği’nin, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının da bu etkinliği önemle desteklediklerini belirterek, başta Vali Süleyman Elban olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

ADANA TANITIM GÜNLERİ’NİN BAŞARILI OLMASI İÇİN YOĞUN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Sakarya, “Adana’nın; ticaretini, sanayisini ve turizmini geliştirmesine katkı koymayı hedefleyen Tanıtım Günleri’nin, Türkiye’nin 1 numaralı şehrine yakışır güzellikte geçmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Etikliğimizde Adana’nın tarihi ve doğal güzellikleri, ulaşım ve konaklama imkanları ve turistik değerleri öncelikli olarak tanıtılmakla birlikte, ünlü lezzetlerimiz de elbette olacak. Kebaptan şalgama, tatlılarımızdan şırdana kadar Adana lezzetlerinin her türlüsünün de yer alacağı Tanıtım Günleri’ne tüm Adana markalarını davet ediyoruz” dedi. ‘Adana Tanıtım Günleri’ etkinliğine katılmak isteyen firmaların Adana firması olması gerektiğinin altını çizen Yunus Sakarya, 4 gün sürecek Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında sürpriz sanatçıların konser vereceğini de sözlerine ekledi. Merkezi Ankara’da bulunan ‘Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin; 2016 yılında kurulduğu, başlangıçtaki amacın Ankara’daki Adanalıları bir araya getirmek olduğu fakat daha sonra birçok ilde temsilcilikler açarak ülke çapında, tüm illerde yaşayan Adanalıları bir araya getirme çabasına girdiği bilgisi de paylaşıldı. Genel Sekreter Mehmet Kubat; Adana Tanıtım Günleri etkinliği konusunda yaptığı detaylı ve açıklayıcı konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!