SOSYAL YAŞAM

Tutun ve Çiçek ailelerinin mutlu günü…

Çukurova Belediyesi’nin sevilen elemanlarından Hatice Tutun, Metin Çiçek ile hayatını birleştirdi.Genç çiftler ömür boyu sürmesi temennileriyle törende hayatlarını birleştirdiler.

Çukurova Belediyesi Başkanvekili İsmail Özgen ve Çukurova Belediye Meclisi başkanı Mustafa Karakuş’un da katıldığı düğün töreni Adana Erten Otel Balo Salon’unda mütevazı ancak duygulu bir ortamda gerçekleşti.

Konuklar Genç çiftin mutluluklarını paylaştılar. Genç çiftler Hatice ve Metin Çiçek düğün törenlerine katılan konuklarıyla teker teker ilgilendiler.

 Hatice ve Metin Çiçek çifti konuklarına, düğün törenlerine katılarak mutluluklarını paylaştıkları için teker teker teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

  Çukurova Belediyesi Başkanvekili İsmail Özgen genç çiftlerin düğün törenlerine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin adına katıldığını belirterek, evlilikcüzdanlarını ÇukurovaBelediyesi Meclis Başkanı Mustafa Karakuş’un vermesinin daha münasip olduğunu söyledi. Mustafa Karakuş genç damada “Belediyemizin en önemli elemanlarından birini aldın. Size ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerekevlilik cüzdanlarını Hatice Çiçek’e verdi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!