MANŞETPOLİTİKA KAZANI

İki yılda bir asma köprüyü yapamadılar Seçim için Yavuzlar Köprüsü’ne başladılar

Adana Büyükşehir Belediyesi son günlerde sabık başkan Hüseyin Szlü’nün önemli projelerinden biri olan Yavuzlar Köprüsü için hummalı çalışma başlattı.

Kamyonlar  gidiyor, geliyor, kepçeler çalışıyor.

Etkili ve yetkili bazı adamlar şantiyenin içinde dört kol çengi geziyor!

“ Bu köprüyü bitirmek için gayret sarfediyorz” gibisinden de izahatta bulunuyorlar.

Bu etkili ve yetkililerin şifahi açıklamalarına doğal olarak bütün Yüreğir halkı alaycı tebessümle yaklaşıyor. Yüreğirliler İki yıldan beri Seyhan’ı Yüreğir’e bağlayan iki tahta asma köprünün onarımını bitiremeyenlern seçim yaklaşınca milyonluk ihaleyi bitirmeye gayret gösterdiklerini söylemelerini komik buluyorlar.

 Sitemler İsmet Yüksel’e…

Yüreğirliler, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan çok hemşehrileri , Yavuzlar’ın çocuğu diyerek bağırlarna bastıkları İsmet Yüksel’den yana dertliler.

İsmet Yüksel’in Karalar Yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 2. Adam olduğunu vurgulayan Yüreğirlilerin yanısıra özellikle Yavuzlar Mahallesi sakinleri:

Hadi bunu Zeydan Karalar görmüyor, oy alamadığı için Yüreğir’e tavır koyuyor demiyoruz. Yoğunluktan görmüyor diyoruz. Ama etkin ve yetkin isimlerden makam , mevki sahibi İsmet Yüksel’de mi görmüyor? Karalar’ın anlarız ama İsmet Yüksel’i anlamak mümkün değil” dediler.

Seyhan’ın Yüreğir’e bağlayan ve Aytaç Durak zamanda yapılan tahta asma koprülerden binlerce kişinin yararlandığını belirten Yavuzlar Mahallesi sakinleri İsmet Yüksel’in baba evine gelmesi için hiç olmazsa br kere makam aracından inip Yüreğir’e köprülerden gelerek hatırlamasını istediler. “Bir zamanlar kendisi de bu köprülerden çok geçti. Ne çabuk unuttu?” diyen Yavuzlar sakinleri asıl sitemlerinin İsmet Yüksel’e olduğunu belirterek mutlaka yayınlanmasını istediler.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.