Orta KuşakSİYASİ PARTİLER

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN’DAN, CEYHAN’DA TAZİYE ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kilis ve Osmaniye’de gerçekleştirilen kongre programlarının ardından, Ceyhan’da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı merhum Mahir Güler’in taziye evini ziyaret etti.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bu hafta sonu partisinin Kilis ve Osmaniye’deki teşkilat programlarının ardından, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı ve Adana basınının sevilen ismi Mahir Güler’in Ceyhan’daki taziye evine ziyaret gerçekleştirdi.
Aslen Ceyhanlı olan merhum Mahir Güler’in ailesine başsağlığı dileklerini ileten DEVA Partisi Genel Başkanı sayın Ali Babacan’a, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar, Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı, Kurucular Kurulu Üyeleri Feraye Ökmen ve Tuğba Tapsız, Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Mili, Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Çakır ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.
Ceyhan’da Güler ailesine yaptığı taziye ziyaretini sosyal medya hesabından da paylaşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı paylaşımda “2 gün önce kaybettiğimiz Adana Yüreğir İlçe Başkan Yardımcımız Mahir Güler’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduk, acılarını paylaştık.
Apansız aramızdan ayrılan yol arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.” Dedi.

Taziye dileklerini ilettikten sonra, Ankara’ya dönmek için Adana Şakirpaşa Havalımanı’na gelen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, teşkilatların yoğun katılımıyla uğurlandı.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Uyarı: Korumalı içerik !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmak için lütfen reklam engelleyicinizi kapatınız.