MANŞETSİYASİ PARTİLER

“Hedefimiz iktidar”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan vekili Uğur Aksöz : “Hedefimiz iktidar” dedi.

Türkiye Değişim partisi Genel Başkan vekili Uğur Aksöz 66 ilde teşkilatlanmalarının tamamlandığını belirterek “İktidar doğru adım adım yürüyoruz” dedi.

 Türkiye Değişim partisi ile eşzamanlı ve daha öncesinde kurulan bir çok partinin henüz teşkilatlanmalarını bile tamamlayamadığını belirten Aksöz: “Önemli olan parti kurmak değil, teşkilatlanmayı yapabilmektir.” Dedi.

 Türkiye Değişim Partisi’nin 800 ilçede de teşkilatlanmasını tamamladığını belirten Aksöz Türkiye değişim Partisi’nin seçimlere katılabilmek hakkını yasalar çerçevesinde kazandığını belirterek “Değişen Türkiye’nin umuduyuz. Bugün akademik düzeyde yaptırdığımız anketlerde Türkiye değişim partisi % 2oranını yakalamış bulunmaktadır. Bu veri ücretli anketörler tarafından hazırlanmış bir veri değildir. Ankara Gazi Üniversitesi’nin düzenlediği bir anketten alınan sonuçtur. Türk halkı değişmek gerektiğinin farkındadır ve bu değişim Türkiye Değişim Partisi’nin yapacağının bilincindedir. Hedefimiz iktidar olarak Türkiye’yi hak ettiği yere getirebilmektir. Bizler bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz. Türk halkı her şeyin bilincindedir. Bizler Türk halkına güveniyoruz. Halkın da bize olan güvenini sarsmayacağımıza en az halk kadar eminiz” dedi.

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!