KENT HABERLERİMANŞET

Vatandaşın isyanı: “Emekli -polis sokak köpeğini kurşunladı

Sessiz Canlar. Size sahip çıkma içgüdüsü var. Sahibinin veya sevdiklerinin tehlikede olduğunu fark ederse, canını tereddütsüz ortaya koyar.

Şehir hayatıyla beraber vahşi ortamlarına el koyduk. Her santimetreyi betonlarla kapladık. Kendimizden başka canlıya hayat hakkı tanımadan şehirlerimizi planladık. Ne kuşlara meyve veren ağaçlar, ne sokak hayvanlarına av sahası (avlaklar).

Bu günlerde üzerlerinde kıyametler koparılıyor, belki de birileri bu canların kıyametini istiyor!

Kıyameti kopan hayvanlardan biri de 100. Yıl mahallesi parkın sadakatli sakinlerinden Gümüş köpek.

02.01.2022 tarihinde 100.yildaki Kasım Gülek parkında yaşlı bir şahıs (E. Polis )  köpeklere doğru gelip önce bastonla onları kışkırtıyor, sonra iki el ateş ederek bu Gümüş köpeği vuruyor. Gümüş Köpek çok uysal ve sakin bir köpek olmasına rağmen yaşlı adamın adalet ve eğlence anlayışına kurban gidiyor.

Bu sessiz canları gönüllü olarak besleme yapan mahalle sakini hanımefendi tepki gösterince, bayanın yanındaki oğlunu ve kendisini de vurmakla tehdit ettiği iddia ediliyor etraftaki gençler de yaşlı adama tepki gösterince kaçıp oradaki manava sığındı. Polisler ısrarla aranınca (!) HAYDİ polisleri geldi fakat bayanı şikayetçi olmaktan vazgeçirmeye çalışıp olayı kapatmak istediler. Olayla ilgili şikayetler ve ifadeler emniyette mevcut. Köpeklere besleme yapan gönüllü bayan, “ bu adamın daha önce de bir köpeğin gözünü bastonla oyduğunu ve bu adamın genel olarak köpeklere karşı şiddetinin olduğunu belirtti.”  Bu adam hala sokakta ve o parkta hala çocuklar ve köpekler var bu canların güvenliğinden nasıl emin olacağız hayvana şiddet bitsin istiyoruz.” 


Mehmet Sinan Çelik

Arkadaşlarınızla paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
error: Alert: Content is protected !!